GRATIS VERZENDING EN RETOURNEREN
JE HEBT 14 DAGEN BEDENKTIJD
VERZONDEN BINNEN 2 WERKDAGEN
HANDGEMAAKT EN ONTWORPEN IN NEDERLAND

Retourneren

Let op: het retourneren van sieraden die je zelf hebt samengesteld met onze configurator is helaas niet mogelijk. Deze sieraden zijn speciaal voor jou in de gekozen combinatie gemaakt en kunnen om deze reden niet teruggestuurd worden. Dankzij onze live armbanden configurator krijg je gelukkig een duidelijk beeld van het uiteindelijke sieraad.

Retourwijze
Voldoet het gekochte artikel toch niet helemaal aan jouw verwachtingen? Geen probleem! Je kunt binnen 14 dagen, om wat voor reden dan ook, het artikel retour sturen. Dit noemen we ook wel het herroepingsrecht. We raden je aan om even contact met ons op te nemen in het geval je een bestelling wilt retourneren. Binnen deze 14 dagen mag jij het artikel bekijken en beoordelen. Wel willen we het artikel graag in originele staat en in originele verpakking terug. Bekijk het product dus net zoals je in de winkel zou doen. Wij kunnen kosten in rekening brengen wanneer het product of verpakking is beschadigd doordat jij meer hebt gedaan dan nodig was om het product te beoordelen. Wij controleren het product eerst, voordat wij geld terugstorten.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:

– Waarop het artikel in jouw bezit is,
– Waarop het laatste product is ontvangen, dit geldt wanneer er in een bestelling meerdere artikelen zijn besteld.

Voor een snelle en goede verwerking van de retour is het van belang dat:
– Je altijd het retourformulier bij het pakket voegt

Let erop dat je bij het terugsturen als zender verantwoordelijk bent voor het pakket. Jij draagt dus het risico bij het retourneren. Wij raden het dan ook aan om het product zo goed mogelijk in te pakken.

Retouradres

Ons retouradres is:

24th Avenue
Randwijksingel 24
6581CE Malden

Vergeet je niet een volledig ingevuld retourformulier toe te voegen?

Terugbetaaltermijn

We betalen je zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na het moment van ontbinding terug. We wachten tot we de geretourneerde producten hebben ontvangen zodat we het artikel kunnen controleren op volledigheid en schade of dat wordt aangetoond dat de geretourneerde producten zijn verzonden.

Let op!

Jij bent bij het retourneren verantwoordelijk voor het pakket en draagt dus het risico. Wij raden dan ook aan om het product zo goed mogelijk in te pakken. Zorg ervoor dat er op de originele verpakking van het product niet wordt geschreven of geplakt. Als een product meer is gebruikt dan nodig is om de aard, kenmerken en/of werking te beoordelen mogen wij waardevermindering aan jou doorberekenen. Wij beargumenteren in dat geval waarom door gebruik van het artikel wij het voor minder geld kunnen verkopen. Dit kan oplopen tot 100%.

Gebruik van het modelformulier

Naast ons retourformulier kun je ook het modelformulier voor herroeping hieronder gebruiken. Zorg er voor dat je binnen 14 dagen de retour bij ons meldt.

Modelformulier herroepingsrecht

Modelformulier voor herroepingsrecht downloaden en/of printen (PDF)

 

0
0
Overzicht
Je winkelmandje is nog leegVERDER WINKELEN
Calculate Shipping